Introduktion till Jenny Ström

Jenny Ström innan träning

 Blogg • Blogg

Jenny Ström är en mångsidig individ – yogalärare, personlig tränare, entreprenör, författare och en mästare på att få folk att skratta med sina stand-up-inslag. Denna unika blandning av talanger gör henne till en magnetisk och minnesvärd talare, där det som en gång kändes tungt och komplicerat plötsligt blir lättsamt och begripligt.

År 2012 förändrades allt när Jenny fick sin MS-diagnos. Från att vara en aktiv personlig tränare och idrottare, tvingades hon nu omvärdera sitt liv. Men istället för att ge upp, tog hon kontroll över sin lycka och började om från början.

Genom att omfamna en mer avslappnad träning och närvaro istället för att sträva efter prestation, hittade Jenny en ny väg till välmående. Nu brinner hon för att dela med sig av sina insikter och hjälpa andra att hitta sin egen väg genom mental träning, yoga, mindfulness och skräddarsydda träningsprogram.

Jenny är en av de där sällsynt äkta och inspirerande personerna som kan omvandla sina personliga utmaningar till en källa till kraft och positivitet. Genom sina föreläsningar och humoristiska framträdanden, förmedlar hon en känsla av självförtroende och uppmuntrar andra att omfamna förändring och leva ett rikare och mer meningsfullt liv.

Hennes budskap är tydligt: ibland måste vi trycka på pausknappen för att ge kroppen och själen tid att återhämta sig, sluta jaga efter prestation och istället njuta av livet, och våga säga nej för att säga ett ännu starkare ja till det som verkligen betyder något.

Jennys bok "Sjukt Frisk" är inte bara en personlig berättelse om hennes kamp med sjukdomen, utan också en praktisk guide för dem som behöver hitta balans i sina liv. Med andningsövningar, träningsprogram och andra användbara verktyg, erbjuder boken en hjälpande hand när den behövs som mest.

Följ gärna henne på instagram: jennystrom.se

MAT-SE-2400175

Relaterat


Jenny Ströms visar Draken balansövning

Motivation till motion med Jenny Ström

Jenny Ström visar Sittande rodd

Högintensiv styrketräning med Jenny Ström

Jenny Ström innan träning

Hemma träning med Jenny Ström